ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

   Η MEXIS Energy ειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση ενεργειακών έργων, επιδεικνύοντας υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, αποτελεσματική διαχείριση έργων και εξειδίκευση. Η MEXIS Energy ολοκληρώνει επιτυχώς, σε όλη την επικράτεια, απαιτητικά έργα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών στον τομέα της ενέργειας.
   Με μια επιτυχημένη πορεία και εμπειρία πάνω από μια δεκαετία, εφαρμόζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές.
Οι πελάτες ξεχωρίζουν τη MEXIS Energy για την τεχνογνωσία, την ευελιξία, την παροχή οικονομικά βέλτιστων λύσεων και τη συνολικά υψηλή απόδοσή, όπως επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τους δείκτες ικανοποίησης των πελατών.
   Είμαστε έτοιμοι και δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε θετικά στην ενεργειακή μετάβαση αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή μέσα από νέες τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν την αυξανόμενη χρήση ανανεώσιμων πηγών στο ενεργειακό μείγμα, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα.
   Η MEXIS Energy, σε αυτή την φιλοσοφία, εξελίσσεται συνεχώς με λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και εγκαταστάσεις σταθμών φόρτισης ως πάροχος με δικούς της φορτιστές σε συγκεκριμένα σημεία, αναλαμβάνοντας επιπλέον την μελέτη ,εγκατάσταση , λειτουργία και συντήρηση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι 150kw.
   Στον στόλο οχημάτων της εταιρίας έχει προστεθεί προσφάτως ηλεκτρικό όχημα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.
   Σκοπός της MEXIS Energy είναι όλος ο στόλος οχημάτων της να αντικατασταθεί με ηλεκτρικά οχήματα, η φόρτιση των οποίων τους θα πραγματοποιείται σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς.

Ηλεκτρικό Όχημα της MEXIS Energy

   Οραματιζόμαστε την δημιουργία ενός δικτύου ταχείας φόρτισης σε όλη την επικράτεια για την κάλυψη των αναγκών των ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την εγκατάσταση φορτιστή 60kw στην Θήβα με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου προς την τουριστική και ιστορική περιοχή των Δελφών - Αράχωβας.
   Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζουμε από κοινού, σε συνεργασία με εταιρίες λογισμικού, την πλατφόρμα λογισμικού η οποία θα διαχειρίζεται τις φορτίσεις των πελατών της καθώς και τα σημεία επισκεπτών στο σημείο δραστηριοποίηση τους. 

  Πλεονεκτήματα Ηλεκτροκίνησης:

  • Βιώσιμη και πράσινη μετακίνηση καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα παράγουν μηδενικούς ρύπους.
  • Απαλλαγές από το εισόδημα για την αγορά οχημάτων χαμηλών ρύπων.
  • Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
  • Φορολογικές αποσβέσεις.
  • Η οδήγηση ηλεκτροκίνητου καθίσταται πιο εύκολη και αθόρυβη.

Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε Φωτοβολταϊκό Σταθμό.

Στέγαστρο με Φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρικό φορτιστή.

 

espa

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ

  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΒΑΣΕΩΝ
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TRACKER
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΠΛΑΙΣΙΩΝ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DC –Χ.Τ.-Μ.Τ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Mexis Energy
Βάγια Θηβών,Βοιωτία, ΤΚ 32002
Τηλ / Fax: 22620 61687
Mob: 6974138136, 6981464890
email: info@mexisenergy.gr